Безжични слушалки TWS PRO 60

0.5 гр
3600 лв. Единица 100 гр
Наличност: Наличен
18.00 лв.
This product has limit quantity of 80

Description

Оригинални TWS Pro 60 Fone Bluetooth 5,1

Безжични слушалки HiFi стерео

гарнитура с шумоподавление,спортивни Слушалки

Модел: TWS PRO 60